Tony Schwartz,Jim Loehr,Jonas de Vries's Altijd scherp (Dutch Edition) PDF

By Tony Schwartz,Jim Loehr,Jonas de Vries

Het aantal uren in een dag staat gigantic, maar ons energieniveau kan behoorlijk wisselen. Soms zijn we creatief en energiek, soms zijn we niet vooruit te branden. En toch zijn we consistent with saldo veel meer bezig met het managen van tijd dan met het managen van onze energie.

Jim Loehr en Tony Schwartz schreven deze klassieker over narrow omgaan met energie als de sleutel tot een productiever en gezonder leven. Op foundation van wetenschappelijk onderzoek en vijfentwintig jaar praktijkervaring in het begeleiden van topsporters, introduceren ze de principes van persoonlijk energiemanagement. Een succesvolle carrie`re is namelijk internet topsport: je moet kunnen pieken op het juiste second, je steeds blijven ontwikkelen en ook op de lange termijn blijven investeren in mentale en fysieke fitheid. Met behulp van veel anekdotes en praktische oefeningen leggen Loehr en Schwartz een krachtig stappenplan uit dat je zal helpen om:

Je vier belangrijkste bronnen van energie te managen (fysieke, sociale, spirituele en mentale)
Je energieverbruik te compenseren met herstel en energievernieuwing (wist je bijvoorbeeld dat je na een nacht slecht slapen beter een part uur kunt sporten dan additional uren slapen?)
Patronen in je dag- en weekritme in te bouwen die voor een betere energiebalans zorgen (Wist je dat je 's ochtends een spanningsboog van ninety minuten hebt, maar dat die 's middags veel korter is?)
De balans te houden tussen werk en prive´, en goed te blijven presteren ondanks de vaak constante werkdruk.

Show description

Read Online or Download Altijd scherp (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks_1 books

Kraai & Koninkrijk (De kraaien Book 2) (Dutch Edition) - download pdf or read online

Kaz Brekker en zijn bende keren terug in het tweede deel uit De Kraaien-duologie . In checklist en leugens introduceerde Leigh Bardugo een compleet nieuwe forged in de wereld van de Grisha, en gelukkig voor ons is ze nog niet klaar met Kaz, Nina, Matthias, Inej, Jesper en Wylan. Kaz en zijn bende hebben een missie volbracht waarvan niemand dacht dat ze hem zouden overleven - ook zijzelf niet.

Read e-book online Ambtelijk vakmanschap en moreel gezag (Beroepseer) (Dutch PDF

In de moderne samenleving zijn volop morele gezagsbronnen aanwezig. Politieke bestuurders onderbenutten deze echter stelselmatig vanwege machtskwesties en korte termijn belangen. Beleidsambtenaren en uitvoerende ambtenaren worden niet aangemoedigd om zich met publieke en professionele waarden actief bezig te houden, of worden zelfs tegengewerkt.

Get De aanval op de redelijkheid (Dutch Edition) PDF

'Vernietigend en uiterst precies,' Publishers Weekly2017-editieMet De aanval op de redelijkheid schreef Al Gore een vooruitziend en krachtig show up over de essentiële rol van de rede en het heldere denken in een gezonde democratie. In de afgelopen tien jaar zijn Gore's zorgen over de Amerikaanse democratie alleen maar groter geworden.

Download PDF by Niki Korteweg,Jan van Zomeren: Een beter brein (Dutch Edition)

Niki Korteweg ontdekt in 'Een beter brein' steeds futuristischer manieren om haar hersenen te verbeteren, en moet bepalen hoe ver ze durft te gaan. Daarbij stelt ze twee belangrijke vragen: Wat kan hersenwetenschap nu voor ons doen? En welke gevolgen heeft al die technologie voor onze toekomst? De ontwikkelingen in de hersenwetenschap gaan razendsnel.

Additional resources for Altijd scherp (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Altijd scherp (Dutch Edition) by Tony Schwartz,Jim Loehr,Jonas de Vries


by Paul
4.2

Rated 4.69 of 5 – based on 9 votes