Beestachtig (Dutch Edition) by Faye Kellerman,Irene Paridaans PDF

By Faye Kellerman,Irene Paridaans

De oude, excentrieke miljonair Hobart Penny wordt dood aangetroffen in zijn appartement. Is Tiki, zijn huisdier, een Bengaalse tijger, hem fataal geworden? Voor Peter Decker en zijn workforce is dit het start van een van de meest strange zaken die ze ooit hebben gehad.

Penny blijkt vermoord, maar van de dader ontbreekt ieder spoor. En hoe meer ze ontdekken over het leven van Penny - zijn exotische en perverse voorkeuren - hoe meer verdachten er zijn. Met zo veel vragen en zo weinig antwoorden wordt Decker voor een moeilijke keuze gesteld: moet hij de hulp inroepen van Chris Donatti, de vader zijn pleegzoon? Hij weet alles over seks en moord en alles er tussenin, maar vormt ook een gevaar voor hem en zijn gezin.

Nu zijn werk en zijn privéleven steeds dichter bij elkaar komen, worden Peter en Rina gedwongen zich af te vragen of zijn werk en hun gezinsleven wel zo goed samen gaan. En zijn ze in staat het antwoord op die vraag werkelijk onder ogen te zien...

'Kellerman is een geweldig schrijver' - The Times

'Beestachtig, maar gewetensvol en goed geschreven.' - Observer

'Er is veel aandacht voor de karakterontwikkeling en het privéleven van de hoofdpersonen...' - NBD Biblion

Show description

Read Online or Download Beestachtig (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks_1 books

Kraai & Koninkrijk (De kraaien Book 2) (Dutch Edition) - download pdf or read online

Kaz Brekker en zijn bende keren terug in het tweede deel uit De Kraaien-duologie . In record en leugens introduceerde Leigh Bardugo een compleet nieuwe solid in de wereld van de Grisha, en gelukkig voor ons is ze nog niet klaar met Kaz, Nina, Matthias, Inej, Jesper en Wylan. Kaz en zijn bende hebben een missie volbracht waarvan niemand dacht dat ze hem zouden overleven - ook zijzelf niet.

Download e-book for iPad: Ambtelijk vakmanschap en moreel gezag (Beroepseer) (Dutch by Gabriël van den Brink,Thijs Jansen

In de moderne samenleving zijn volop morele gezagsbronnen aanwezig. Politieke bestuurders onderbenutten deze echter stelselmatig vanwege machtskwesties en korte termijn belangen. Beleidsambtenaren en uitvoerende ambtenaren worden niet aangemoedigd om zich met publieke en professionele waarden actief bezig te houden, of worden zelfs tegengewerkt.

Download e-book for iPad: De aanval op de redelijkheid (Dutch Edition) by Al Gore,Jeroen De Keyser,Leen Van Den Broucke,David Orthel

'Vernietigend en uiterst precies,' Publishers Weekly2017-editieMet De aanval op de redelijkheid schreef Al Gore een vooruitziend en krachtig happen over de essentiële rol van de rede en het heldere denken in een gezonde democratie. In de afgelopen tien jaar zijn Gore's zorgen over de Amerikaanse democratie alleen maar groter geworden.

Read e-book online Een beter brein (Dutch Edition) PDF

Niki Korteweg ontdekt in 'Een beter brein' steeds futuristischer manieren om haar hersenen te verbeteren, en moet bepalen hoe ver ze durft te gaan. Daarbij stelt ze twee belangrijke vragen: Wat kan hersenwetenschap nu voor ons doen? En welke gevolgen heeft al die technologie voor onze toekomst? De ontwikkelingen in de hersenwetenschap gaan razendsnel.

Additional resources for Beestachtig (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Beestachtig (Dutch Edition) by Faye Kellerman,Irene Paridaans


by John
4.2

Rated 4.30 of 5 – based on 10 votes